top of page

Over ons

Accommodatiewijzer  is opgericht door Ed Verdonk met als doel om ondernemers in de startende of bestaande groepsaccommodatie te begeleiden bij hun bedrijfsvoering of het uit het slop halen van een bestaande bedrijf.

Soms kan het al helpen om een collega met een frisse blik naar je onderneming te laten kijken om dan samen te brainstormen hoe het (nog) beter kan.

 

Ed heeft eerst jaren gewerkt in de accountancy en het bedrijfsleven om later als consultant zijn kennis te delen met andere ondernemers.  In die periode heeft Ed ook een groepsaccommodatie overgenomen en is de interesse voor deze branche ontstaan.

Afbeelding Ed.jpg

Na de overname wist Ed met enkele ingrepen zowel de prijzen als ook de bezetting te verhogen. Dit met een hogere omzet maar vooral ook veel beter bedrijfsresultaat tot gevolg. In een volgende stap werd kritischer omgegaan met boekingssites wat het resultaat verder verbeterde.

De achterliggende kennis uit de accountancy en de praktische ervaring met het runnen van een groepsaccommodatie maakt Ed de ideale gesprekspartner voor collega ondernemers.

In de laatste jaren is Ed betrokken geweest bij de opzet van nieuwe succesvolle groepsaccommodaties en het "sparren" met collega ondernemers.

Daarnaast zet Ed zich in voor het classificeren van (groeps)accommodaties. Door de vele boekings-sites is het voor gasten lastig om vooraf een goed beeld te krijgen van de accommodatie die zij (willen) boeken.  Een uniforme classificatie zou voor zowel de ondernemers als ook de gasten een goed hulpmiddel zijn. Ondernemers worden dan minder afhankelijk van boekings-sites en gasten kunnen een betere keuze maken.

bottom of page